+31 85 060 9506 info@inclusioncy.nl

Interim Management

Een interim management opdracht of bepaald vraagstuk op het gebied van diversiteit en inclusie? Wij nemen graag de trekkersrol op ons!

Als ervaren deskundigen vervullen wij bij uiteenlopende organisaties ook regelmatig tijdelijke management functies. Met een focus op diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. In deze tijdelijke rol zien wij het als onze taak om organisaties in beweging te brengen en de basis op orde te brengen voor meer overzicht en focus. We kijken op een andere manier naar de organisatie. Met een open blik en zonder vooroordelen, maar wel met concrete adviezen. Op deze manier kunnen wij een frisse wind laten waaien en creëren we tegelijkertijd meer onderlinge verbinding, daar waar nodig is.    

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel schakelen en onze weg binnen een organisatie vinden. Naast onze kennis en kunde nemen wij bovendien ook onze eigen ‘Inclusioncy tools’, zoals onze scan en trainingen mee in de organisatie.

@

Voordelen Interim Management?

Wij beschikken over jaren managementervaring bij verschillende organisaties, dit maakt ons breed inzetbaar. Daarnaast biedt een interim manager jouw organisatie een aantal voordelen:

  • Snelle en flexibele beschikbaarheid
  • Expertise en tools op het gebied van D&I
  • Versnelling van de aanpak
  • Geheel onafhankelijk en geen belangen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft je organisatie een interim management opdracht of bepaald vraagstuk op het gebied van diversiteit en inclusie? 
Wij nemen graag de trekkersrol op ons en zetten alles goed in de steigers.
Neem vandaag nog
contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Heb je een vraag, wil je meer informatie of de mogelijkheden voor een samenwerking met ons bespreken? Neem contact met ons op, we staan je graag te woord. 

+31 85 060 9605

Contact opnemen

Ga naar de inhoud